Co mám v košíku?

Zavřít

Svatební obraz

Stala se mi taková věc.

Sestřence se strašně líbil jeden obraz. Ona si u mne už jednu Cestu přetím za symbolickou cenu :) odkoupila, a tato, přiznávám, byla v podobném stylu, tak by se jí i hodila. No jo, řekla jsem jí...to je ale jeden z mých nejoblíbenějších a nejcennějších obrazů. Tak víš co? Dám ti jej jako svatební dar.

Nicméně její přítel se nějak pořád neměl k tomu, aby ji požádal o ruku, a mezitím si tu Cestu o kterou měla sestřenka zájem objednala paní, která procházela rozvodem a chtěla nějaký motivační, nový obraz na stěnu.

Tak jsem jí ho prodala.

Samozřejmě, tím jsem spustila alarm do murphyho světa zákonů a za měsíc od toho byla sestřenka požádána o ruku.

Vyřešila jsem tuto prekérní situaci tím, že jsem sestřence namalovala úplně speciální, svatební obraz. Bylo to po půl roce mé pauzy od malování. Opravdu jsem se snažila vyvést ho v barvách těch jejích oblíbených obrazů, a zároveň ho udělat symbolickým a zajímavým.

Tak tady je. Svatební obraz pro Míšu na formátu 50*70 cm, olejomalba.

Analyzuju sama sebe. Přijde mi super, že v tomto díle se silně spojují mé dva oblíbené motivy - Dvojice a Cesta. Barevnost je, řekla bych, ta má klasická, prohřívající a do sluníčkova laděná. Až nebudu tak děsně líná, navkládám ji zde i jako možnost reprodukce ke koupi.



< zpět

Hello You!

Join our mailing list